Bruschette e crostini toscani€9.00

Tuscan classic tomatoes and basil bruschetta and traditional liver paté croutons

Vellutata di verdure di stagione con crostini di pane,
mandorle tostate e semi di papavero
10.00

Velvet cream of vegetables of the season with bread croutons, toasted almonds and poppy seeds

Crema di patate e cipolle, mazzancolla lardellata e rosmarino€14.00

Potatoes and onion velvet cream with mazzancolla shrimps, lard and rosemary

Degustazione Toscana di salumi e formaggi con miele Bio€16.00

Selection of Tuscan cured meats and cheeses with Tuscan BIO honey

Tartare di manzo, acqua di grana padano,
cialda nera all'acciuga, capperi fritti e maionese affumicata
18.00

Beef tartare with grana padano parmesan, fried capers, crispy anchovy and black flour waffle, and smoked mayonnaise

Spaghetti di verdure miste con crema di zucchine e olive taggiasche€12.00

Mixed vegetables spaghetti with zucchini cream and taggiasche olives

Ravioli fatti in casa ricotta e spinaci, burro e salvia€14.00

Home made ravioli with ricotta cheese and spinach with butter and sage sauce

Pappardelle fatte in casa al ragù di filetto di manzo al coltello€16.00

Home made pappardelle with traditional beef fillet Bolognese sauce

Busiate artigianali con ragù bianco di finocchiona e cipollotti brasati al Vin Santo€17.00

Busiate artigianal pasta with finocchiona white Bolognese sauce and braised onion with Vin Santo sweet wine

Trenette aglio, olio, peperoncino e bisque di gamberi su vellutata di asparagi€18.00

Spicy Trenette long pasta with garlic, oil, pepper and shrimps bisque on an asparagus velvet cream

Tagliata di zucca cotta a bassa temperatura con aglio, aneto
e zeste di limone su letto di polenta all'olio e riduzione di Chianti e porro fritto
16.00

Sliced pumpkin with garlic, dill and lemon zest with cornmeal mush, Chianti sauce and fried leek

Secreto iberico al fumo di melo, crema di sedano rapa, salsa d'aglio nero,
cipollotto arrosto e crostini al rosmarino
19.00

Iberian Secreto pork smoked with applewood, celeriac and black garlic cream, roast little onions and rosemary croutons

Trancio di baccalà al forno, crema di porro, pomodorini al timo
e chips di topinambur
20.00

Roast codfish fillet, leeks cream, cherry tomatoes with thyme and Jerulasem artichokes chips

Petto d'anatra al timo, salsa bernese alle carote e mela agrodolce€23.00

Duck chest with thyme, bernese sauce with carrots and bitter-sweet apple

Filetto di manzo alla griglia, bouquet di fagiolini e pancetta con patate arrosto€27.00

Grilled beef fillet with green beans and bacon bouquet and roasted potatoes

Bistecca alla Fiorentina€5.50/hg

Florentine grilled beef steak

Cantucci di Prato e vin santo€5.00

Cantucci biscuits and vin santo

Spuma di Tiramisù6.00

Home made Tiramisù

Ganache montata a frutto della passione, marmellata di fagioli giapponesi Azuki
e crumble di lenticchie rosse
7.00

Ganache with passion fruit, Azuki Japanese beans jam and red lentils crumble

Mousse di castagne con mandorle tostate, crumble al rosmarino e crema alla curcuma7.00

Chestnuts mousse with toasted almonds, rosemary crumble and curcuma cream

Semifreddo di barbabietola, terra di cacao e nocciole,
crema di yogurt al timo e arancia al forno
8.00

Beetroot semifreddo, cocoa and nuts with thyme cream and baked orange

La Giusta7.00

chiara

Fiore7.00

gluten free

Coca Cola, Fanta€4.00

Heallthy and refreshing

Malvasia, Moscato e Zibibbo4.00

Heallthy and refreshing

Grappa4.00

Chianti Classico/Chianti Barrique

Limoncello4.00

Heallthy and refreshing

Mirto4.00

Heallthy and refreshing

Amaro4.00

Del Capo, Averna, Montenegro, Jagermeister

Acqua€2.00

Water

Coperto€2.00

Cover charge

Accettiamo Visa e American Express / We accept Visa and Amex credit cards